Keurslager Rensink

Barbecueën altijd feest!

Elke barbecue partij, groot of klein, kunnen wij voor u verzorgen. U zegt maar hoe u het graag hebben wilt. Om u aan wat ideeën te helpen geven we hier een kleine opsomming van de mogelijkheden. De mogelijkheden van complete pakketten tot gewoon lekkere losse stukjes barbecuevlees waaruit u uw eigen keuze kunt maken. Hieronder vindt u een overzicht van onze pakketten:

BBQ pakket ‘Saskia’s keuze’

Compleet voor een geslaagd barbecuefeest

  • Carpacciospies (biefstuk op een stokje)
  • Twentse beefburger
  • Zonnige kipspies
  • ‘Of je worst lust’ worstje
  • Gemarineerde varkenslende steak

Compleet met:

  • 3 soorten sausjes uit eigen keuken
  • 2 soorten salades (pasta en rundvlees)
  • Rauwkost
  • Kruidenboter en stokbrood

€ 13,95 per persoon
Vanaf 10 personen

BBQ pakket ‘Zomers Geluk’

Ook lekker als de zon eens iets minder schijnt. Heel smakelijk (en geen megaporties)

  • 2 Beef teriyakispiesjes
  • Een pittig merguez worstje
  • Zonnige kipspies
  • Varkenshaas gyrosspies

Compleet met:

  • Gevulde barbecuetomaatjes
  • Rauwkostsalade
  • Tapenade en een frisse summerdip

€ 11,95 per persoon
Vanaf 10 personen

BBQ pakket “Pulled Porc Party”

Een regelrechte hit voor elk barbecuefeest! Wilt u het door ons laten garen, dan kan dat natuurlijk altijd in overleg.

  • Varkensvlees ‘Low and Slow Seasoned to Perfection’!
  • 2 soorten saus
  • Frisse Coleslaw
  • 2 Pitta's per persoon

€ 9,95 per persoon
Vanaf 10 personen

BBQ pakket ‘The Butcher is Back’

Voor de echte vleesliefhebber!

  • Twentse beefburger
  • Barbecueworst
  • Karbonade XXL
  • Bavettesteak

€ 9,95 per persoon

BBQ pakket ‘Meatless friends’

  • Vegaburger
  • Groenteschijf
  • Twents groentetuintje
  • Gevulde barbecuetomaat
  • Spiesje gezond

€ 9,95 per persoon

BBQ pakket ‘Kleine smulpaap’

  • Hamburgertje
  • Balspies
  • Een echte slagersfrikandel
  • Stokje saté

€ 3,95 per kind

BBQ pakket ‘De puntjes op de i’

  • Pastasalade
  • Rundvleessalade
  • Frisse rauwkost
  • 3 soorten saus uit eigen keuken
  • 2 soorten stokbrood
  • Kruidenboter
  • Satésaus
  • Summerdip of tapenade

€ 7,50 per persoon
Vanaf 6 personen

Geen barbecue of pan?

Geen nood! U kunt er altijd één van ons lenen bij aankoop van minimaal € 100,00 besteding. Voor het gebruikte gas betaalt u € 15,00 per barbecue of pan

U krijgt de barbecue schoon mee en betaalt € 25,00 borg, brengt u de barbecue schoon terug krijgt u de borg weer terug. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuist barbecuegebruik.

Ook kunnen wij op verzoek zorgen voor borden, bestek en servetten. Bezorgen is mogelijk in overleg. Hiervoor berekenen wij binnen een straal van 5 km € 7,50 en voor ophalen idem.

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Keurslager Rensink

Nieuwe Kerkstraat 1
7622LG Borne
0742661593

Openingstijden

maandag 10:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten