G.J.A. Rensink, Keurslager

Barbecue├źn altijd feest!

Elke barbecue partij, groot of klein, kunnen wij voor u verzorgen. U zegt maar hoe u het graag hebben wilt. Om u aan wat ideeën te helpen geven we hier een kleine opsomming van de mogelijkheden. De mogelijkheden van complete pakketten tot gewoon lekkere losse stukjes barbecuevlees waaruit u uw eigen keuze kunt maken. Hieronder vindt u een overzicht van onze pakketten:

Bourgondisch Barbecue├źn

per persoon € 19,95
Vanaf 10 personen

Voor de veeleisende Bourgondiër een keuze uit luxe barbecuevlees aangevuld met lekkers zodat aan alles is gedacht! 5 stukken vlees per persoon gevarieerd in de volgende soorten:

  • Lam chops
  • Zwiebel steak
  • Smokey spare ribs
  • Real American burger
  • Chicken special
  • Italiaans biefrolletje
  • Garnalen spies
  • Reuzen shashlick.
  • Gemarineerd biefstukje
  • Met Bourgondisch Supplement: Salades, sausjes, rauwkost, verschillende versgebakken broodsoorten, kruidenboter en olijvendip, fruitcocktail met vers fruit, pofaardappels

Pannen Festijn

per persoon € 15,95
Vanaf 15 personen en inclusief de grote koekenpan.

Gezellig roerbakken in de reuzen koekenpan. Lekkere gerechten voor elkaar bereiden met de basis ingrediënten die voor het gemak op het bakken na klaargemaakt zijn.Wij stellen een assortiment roerbakschotels samen waarmee je lekker kunt kokkerellen:

  • Noorse Biefschotel: met reepjes Biefstuk, sugarsnaps, gesneden prei, paprika lekker met de aardappeltjes.
  • Orientaalse Kiproerbak: met kipreepjes, ananas, taugé en lente ui, lekker met de roergebakken rijst
  • Shoarma schotel: met mals shoarmavlees met ui, prei, paprika lekker met de pitahbroodjes en knoflooksaus Hierbij krijg je gesneden uitjes, paprikaslierten voorgekookte aardappeltjes en gekruide rijst, pitahbroodjes

Als supplement: 2 soorten salades, rauwkost sausjes en versgebakken stokbrood en bourgondisch brood, fruitcocktail met vers fruit.

Gerrits Keuze

per persoon € 13,95
Vanaf 10 personen, wordt opgemaakt op schalen geleverd
5 stukjes vlees per persoon gevarieerd in de volgende soorten:

  • Carpacciospies
  • Saté van kip of varkenshaas
  • Pestospies of gyrosspies
  • Shashlick
  • Kip Hawaï spies
  • Mega- of VIB-burger
  • Houthakkerssteak
  • Gemarineerde varkensfilet
  • Krakauer worst
  • Pepersteak
  • Barbecueworst
  • Inclusief Gerrit’s Supplement: 2 soorten lekkere salade royaal, 3 soorten saus en pindasaus, vers gebakken stokbrood, kruidenboter, 2 soorten rauwkost

Barbecue Budget Pakket

per persoon € 5,95
Vanaf 5 personen, per soort verpakt.
4 stukjes vlees per persoon te kiezen uit:

  • BBQ hamburger
  • BBQ worstje
  • Kipdrumstick
  • Döner kebabspies
  • Saté stokjes
  • Gekruide speklap
  • Gemarineerde karbonade
  • Shashlick
  • Kipspies
  • Frikandel uit eigen keuken

Budget supplement

per persoon € 3,95
Vanaf 5 personen, wordt geleverd in bakjes.
De ideale aanvulling op uw barbecue budget pakket

  • 2 soorten maaltijdsalade
  • 3 soorten sausjes
  • Stokbrood
  • Kruidenboter

 

Geen Barbecue, Geen nood.

Bij aankoop van vlees (minimaal voor 10 personen of in overleg) kunt u bij ons gratis een barbecue of een grote koekenpan lenen. U betaalt € 25.00 borg vooraf en deze ontvangt u terug als u de barbecue/pan schoon weer terug brengt. Voor het gebruikte gas brengen wij € 15.00 per barbecue of
€ 10.00 per pan in rekening.

  • Plastic borden en bestek p.p. € 1.00
  • Bezorgen en weer ophalen BBQ € 20.00
  • Huur partytent 3x3 mtr € 25.00
  • Huur partytent 6x3 mtr € 40.00

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

G.J.A. Rensink, Keurslager

Nieuwe Kerkstraat 1
7622LG Borne
0742661593

Openingstijden

maandag 10:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten