Snel naar
Inhoud

Onze Keurslagerij

Historie

In 1918 richtte mijn opa de slagerij op. In 1928 verhuisde hij met zijn slagerij naar de nieuw gebouwde locatie aan de Hofstraat. Tot 2012 is dit altijd de plek geweest waar je ons kon vinden.

In de zeventiger jaren nam mijn vader Arthur de slagerij over van opa en heeft het bedrijf samen met zijn vrouw Corrie uitgebouwd. Er werd een destijds zeer moderne worstmakerij ingericht en vanaf dat moment werden worst en vleeswaren steeds een steviger pijler onder het bedrijf.

Binnen onze slagerij is dit altijd zo gebleven omdat we er waarde aan hechten te weten wat we verkopen. Daarom zoeken we tot op de dag van vandaag ook nog steeds ons eigen vee uit.

Alles in eigen hand

Zoveel mogelijk in eigen hand houden is ons motto. Van het begin tot het eindproduct. Streven naar kwaliteit, een gezond product en vooral naar smaak. Het moet smaak hebben en daar gaan we voor.

De nieuwe winkel

In 2012 zijn wij met het hele bedrijf van de Hofstraat verhuisd naar de achtergelegen Nieuwe Kerkstraat. We hebben daar een prachtige moderne winkel gerealiseerd met een hele moderne worstmakerij. Het mooiste en best bereikbare punt van Borne. Waar je terecht kunt voor heel veel wensen op vlees gebied.