Snel naar
Inhoud

Worstsoorten

Worst, vleeswaren en ander lekkers

In onze eigen worstmakerij zijn wij elke dag druk doende met het maken van allerlei eerste klas worstsoorten, smakelijke vleeswaren en specialiteiten.

Jazeker,  meer dan 80% van de vleeswaren en worstsoorten die wij verkopen maken wij in ons eigen bedrijf. Daarom kunnen wij u ook altijd alles vertellen over de ingrediënten (belangrijk bij allergieën), de samenstelling van de worst,  de manier waarop het product gemaakt is, de houdbaarheid. En dat is volgens ons belangrijk!

Wij weten precies wat we verkopen. Wij streven er naar om producten te maken met zo weinig mogelijk kunstmatige toevoegingen. In worst hoort bijvoorbeeld géén meel, dan doen wij het er dus ook niet in. Géén kunstmatige kleurtjes of smaakjes, maar puur, eerlijk en lekker.

Wilt u weten hoe dat gaat? Vraag er dan gerust naar en dan kunt u ook altijd even meelopen naar de worstkeuken om met eigen ogen te zien hoe dat gaat.

Is uw belangstelling gewekt en wilt u er meer van weten, dan kunt u met Leo, onze chef- worstmaker een afspraak maken voor een leerzame en boeiende demonstratie. (ook geschikt voor groepen)

Het beste ‘beleggingsadvies’ van Gerrit, uw worstmaker:

“Beleg met worst, want voor dat je ’t weet
kun je niks meer hebben omdat je ’t gehad hebt.
“Vier planken lang en twee maar breed”


Hieronder een overzicht van onze eigengemaakte producten:

  • Gekookte worst
  • Rauwe rookworst
  • Leverworst
  • Hausmacher
  • Boeren leverworst
  • Rookworst
  • Twentse droge worst
  • Droge worst met kruidnagel
  • Saksische leverworst
  • Gerookte hausmacher
  • Haagse leverworst
  • Kalfsleverworst
  • Berliner leverworst
  • Ossenworst
  • Knakworst
  • Runderknakworst
  • Tartare au poivre
  • Rundersalami
  • Salami sopressa